GROW2  den første coachuddannelse i Danmark

Så blev GROW2  den første coachuddannelse i Danmark

Der blev akkrediteret efter ICF International Coaching Federation nye krav til ICF coachuddannelser. De nye akkrediteringer hedder Level 1 + 2.

Det bliver nemmere for dig som kommende coach

Når din coachuddannelse er akkrediteret på Level 1 eller Level 2, skal du ikke længere op til mundtlig eksamen hos ICF. Det betyder at din mundtlige eksamen og transkribering kan afleveres på dansk, dog skal alle igennem en lille multi-plus choice test, der omhandler ICF kernekompetencer og etiske retningslinjer.

MEN dette stiller større krav til coachuddannelserne og deres undervisere, mentorcoaches og eksaminatorer. Læs mere om kravene her – https://grow2.dk/icf-certificering/

Vælger du at tage en Level 1 coachuddannelse, skal du certificeres på ACC niveau, der betyder at du har minimum 100 timers coacherfaring.

Vælger du en Level 2 coachuddannelse, skal du certificeres på PCC niveau, der betyder at du har minimum 500 timers coacherfaring.

Hos GROW2 kan du tage både Level 1 og Level 2, og alle vores undervisere, mentorcoaches og eksaminatorer lever op til de krav ICF stiller. De er alle enten PCC eller MCC certificeret og har gennemgået uddannelsen PCC markers træning.

De “gamle” akkrediteringer udgår, men du kan stadig få din ICF certificering med dit ”gamle” bevis, du bliver bare certificeret efter de ”gamle” krav. Læs mere om det her – link

Vil du være en af Danmarks bedst uddannet coach med International certificering?

GROW2 Certificeret coachuddannelsen er akkrediteret på Level 1.

GROW2 har leveret både interne og åbne coachuddannelser siden 2005, og vi har været akkrediteret fra ICF siden 2007.

GROW2 sikre dig en uddannelse på et fagligt niveau, der lever op til de krav ICF stiller. Det betyder, at det teoretiske fundament og værktøjskassen er sammensat af redskaber, der skaber de største og bedste resultater af coachingens formål.

Vi tager udgangspunkt i ICFs 8 kernekompetencer for professionel coaching.

GROW2 er styrkebaseret coaching med fundament i teorier fra systemisk- og (meta) kognitiv tænkning, NLP, nyere hjerne-og motivationsforskning, EQ og positiv psykologi. Læs mere om vores uddannelse her – link   

Næste hold starter d. 15 marts 2023 og du kan deltage enten face2face eller online/hybrid.
Tilmeld dig her – link 

 

GROW2 Master certificerede coachuddannelse – er akkrediteret på Level 2

Vil du gerne certificeres på PCC niveau, der svarer til at du har 500 timers coacherfaring, så skal du vælge GROW2 master coachuddannelsen.

Master coachuddannelsen er en overbygning på GROW2 certificerede coachuddannelsen.

Det teoretiske fundament har på modul 1 fokus på; styrkebaseret coaching, positiv psykologi coaching og well-beeing coaching. På modul 2 & 3 koncentrer vi os om team og relationscoaching. På alle 3 moduler, webkonferencer og mentorcoaching er der fokus på at løfte dine coachfærdigheder fra ACC til PCC niveau.

Adgangskravene til Master coach er en GROW2 certificering. Har du ikke den, kan du godt blive optaget, hvis du har en ACC certificering, eller kommer fra en anden godkendt uddannelse. Læs mere her: https://grow2.dk/master-coachuddannelse/

 

Næste hold starter d. 10 maj 2023 – Tilmeld dig her – link

 

Gratis Informations møde med et krydderi

Mandag d. 6 februar 2023 kl. 20 på Zoom – tilmeld dig her

Du vil høre om:

Hvad er coaching og ICF

GROW2 coachuddannelsen

De nye akkrediteringer fra ICF og hvad de betyder for dig.

Et lille krydderi til at lykkedes med at opnå dine drømme eller ændre dine vaner.

Tilmeld dig her – link (afsluttet)