Stresscoaching

Professionel stresscoaching

Hvornår har du brug for stresscoaching med en professionel stresscoach? Mange danskere kæmper dagligt med stress. Årsagerne er ofte meget forskellige – ikke desto mindre kan langvarig stress, give dig varige mén i form af nedsat arbejdsevne og forringet livskvalitet.

Det er derfor vigtigt, at du tager hånd om problemet hurtigst muligt.

Her kan en certificeret stresscoach, hjælpe dig videre i livet. GROW2 i Århus tilbyder professionel stresscoaching, som kan skabe positive forandringer nu og i fremtiden – uanset hvor i landet du befinder dig.

Start din rejse i dag, og genvind overskuddet og livsglæden.

Hvorfor skal du vælge en stresscoach?

En certificeret stresscoach fra Århus kan hjælpe dig med, at identificere dine styrker og værdier. Du bliver støttet fra start til slut, i at skabe det liv, du drømmer om. En gladere tilværelse, hvor stressen ikke styrer dine beslutninger, og begrænser dine muligheder.

Professionel stresscoaching giver fokus og overskud.Der benyttes forskellige coaching metoder samt reflekterende og udviklende spørgsmål, som giver dig mulighed for at reflekterer grundigt over dine prioriteter. En nødvendighed, hvis du gerne vil skabe stressreducerende forandringer på arbejdet og privat.

Hvornår er det aktuelt med stresscoaching?

Du kan opsøge en stresscoach før, under eller efter, at du har været ramt at stress. Hos GROW2 i Århus hjælper vi dig indledningsvist med at vurdere, om du er klar til et stresscoaching forløb. Når du er det, kan en stresscoach hjælpe dig videre på en inspirerende og motiverende måde.

Din GROW2 stresscoach er kun interesseret i dig og din personlige udvikling. De emner der tages op er derfor tilpasset dine personlige behov og interesser. Et skræddersyet forløb af høj kvalitet, som hjælper dig ud af stressen på en nytænkende måde.

Stresscoaching hos GROW2

Et professionelt stresscoach-forløb, er et inspirerende skridt mod en bedre fremtid. Du får hjælp til at bevæge dig væk fra dine uhensigtsmæssige, stressbetonede handlemønstre.

Hos GROW2 udføres al stresscoaching af veluddannede, certificerede coaches med mange års erfaring. En sikkerhed for dig, der gerne vil ud af stressen på en konstruktiv og målrettet måde. Du må endelig ikke gå på kompromis med kvaliteten. Stresscoaching skal udføres efter bogen, og overholde anerkendte standarder, ligesom det er tilfældet hos GROW2.

Hvad spørger en stresscoach ind til?

Når du får coaching af en professionel stresscoach, kan I vælge at behandle mange forskellige emner. Det kan både handle om, hvordan du bedst undgår stress i dagligdagen? – hvordan du genfinder energien og skaber en bedre trivsel derhjemme og på arbejdspladsen? Store spørgsmål, som relaterer sig til dine passioner og livsformål, kan imidlertid også komme på tale.

Måske står du midt i livet og har brug for at tale om fremtidsudsigterne, efter at du har ramt de 50 år. Der er et væld af emner, som med den rette sparring og coaching, kan hjælpe dig væk fra stressens klaustrofobiske favntag.

Hvordan foregår stresscoachingen?

Stresscoaching opdeles ofte i 5-10 coaching sessioner. Vi starter med en indledende samtale på 1.5 time, hvor alt planlægges. Herefter varer sessionerne ca. en time per gang.

Coachsessionen forgår oftest hos GROW2 i Århus, men kan også forgå i din virksomhed eller hos GROW2 i naturskønne omgivelser nær Århus. Foretrækker du at modtage coaching via telefon, Skype eller web-konference, er det også en mulighed.

GROW2 tilbyder stresscoaching i Danmark, men også i udlandet efter aftale. Der coaches både på dansk og engelsk.

Kontakt gerne GROW2

Ønsker du yderligere information om stresscoaching, er du meget velkommen til at skrive eller ringe. Vi vejleder altid vores kunder til de bedste løsninger, og sikrer dem professionel coaching fra start til slut.

Du er også meget velkommen til at læse mere om vores andre former for coaching på hjemmesiden her: