Styrkebaseret coaching kursus

At kende sine karakterstyrker – kom på styrkebaseret coaching kursus

Kom med på styrkebaseret coaching kursus. Lær, hvordan du med VIA karakterstyrkerne kan være med til at skabe øget trivsel, arbejdsglæde, engagement og positive resultater.

På kurset får du inspiration og redskaber til, hvordan man bevidst kan benytte sine karakterstyrker til at føle sig mere motiveret og engageret, til at løse de arbejdsopgaver, udfordringer og udviklings-mål man står overfor.

Gennem mange års forskning og evidens viser det sig; at når man kender sine karakterstyrker og arbejder med dem, så reduceres stress, og trivsel og præstation fremmes.

Men det viser sig, at alt for mange mennesker ikke kender eller bruger deres karakterstyrker hverdagen.

Styrkebaseret coaching tager afsæt i den positive psykologi og den forskning, der ligger i det evidensbaserede arbejde omkring de 24 karakterstyrker.

Det betyder, at du kommer til at kaste et endnu skarpere lys på de styrker du selv og din coachee har.

Som Martin Seligman, grundlæggeren af positiv psykologi siger;

”Skal man være tilfreds, livsglad og yde sit bedste, er det en god idé at satse på at gøre det med udgangspunkt i ens karakterstyrker, idet det, man oplever flow og “svømmer med strømmen”.

Målgruppe for vores kursus i coaching

Coaches der, ønsker at hjælpe coachee med at opnå øget bevidsthed om egne karakterstyrker og deres skyggesider, så de på en energigivende måde kan opnå øget trivsel og tilfredshed samt forhindre potentiel udbrændthed.

Ledere, der ønsker at bruge den styrkebaserede tilgang til at samle grupper og teams for at øge selvbevidstheden og forbedre deres effektivitet og teamarbejde.

Lærere, der ønsker at skabe øget selvbevidsthed hos deres elever om, hvordan de kan bruge deres styrker til at løse deres opgaver samt til fremtidigt valg af karriere.

Kurset er for dig der har coach erfaring.

GROW2 Styrkekort

GROW2 Styrkekort er udviklet i samarbejde med VIA Institute On Character, der har givet tilladelse til, at vi benytter de samme ord og balancer, som der står i VIA styrkeprofil testen.

GROW2 Styrkekort hjælper dig med at bruge den forskningsbaserede VIA styrkeprofil, der er taget af mere end 11 millioner mennesker spredt på alle verdens kontinenter.

Med GROW2 Styrkekort får du et fantastisk powerfuldt redskab der fremmer coachingens formål, nemlig at skabe øget, indsigt – læring og refleksion hos din coachee.

09.00 – 16.00
Aarhus
8.950kr.
ex. moms.
kursus coaching
AarhusStart datoSlut dato
Efterår 2024 – Hold – STBC – 24525/09 202426/09 2024Tilmeld

Datoer for hold STBC - 245

 • Modul 1: 25 – 26 september 2024

Fra 09:00 – 16:00.

Styrker og balancer

En karakterstyrke kan bruges for lidt eller for meget. Når du bruger GROW2 Styrkekort i din coaching, lærer du samtidig om at skabe balance i brugen af karakterstyrkerne, så de ikke bliver brugt for meget eller for lidt.

GROW2 Styrkekort hjælper dig med at tale om og undersøge din coachee´s karakterstyrker, så han bliver bevidst om, hvordan han bedst kan bruge sine styrker fremover. GROW2 Styrkekort hjælper din coachee med at forstå, hvad han skal være opmærksom på, hvilke styrker han bruger, og hvordan han i fremtiden kan udvikle sine styrker. Når vi kender vores karakterstyrker, kan vi bevidst bruge dem til at opnå ønsket mål og undgå faldgruberne i fremtiden

Styrkekortene fra GROW2 arbejder med styrkernes skyggesider.

Dit udbytte af styrkebaseret coaching kursus

Du får bl.a.:

 • En VIA-PRO karakterstyrkeprofil.
 • Inden kurset får du kortlagt din egen profesionnel VIAstyrkeprofil, som vil være omdrejningspunktet for kurset og din videre udvikling som coach.
 • Du får endvidere en masse konkrete evidensbaseredet redskaber til brug i din coaching.
 • Du får et bevis (certifikat) på, at du har taget dette unikke kursus.
 • En bog; Brug dine styrker af Michelle McQuaid
 • Du får et sæt GROW2 Styrkekort

Du får Hands-on værktøjer til:

 • At mestre rollen som styrkebaseret coach
 • At coache til bedre præstationer og øget livskvalitet.
 • At sætte fokus på styrker og skyggesider i din coaching
 • At skabe forståelse for, hvad der virkelig motiverer og skaber balance.

Du vil lære om

 • Positiv Psykologi og personlige styrker
 • Styrkeprofilens teoretiske baggrund
 • Hvordan du burger VIA styrkeprofilen
 • De 24 karakterstyrker og deres balancer
 • Hvordan du bringer styrkerne i spil I coachingen
 • Coaching med styrkebaseret fokus
 • Din unikke coachingstil som styrkebaseret coach

Praktiske oplysninger

Varighed

2 dage fra kl. Kl. 9.00 – 17.00.

Se datoer på www.grow2.dk/ kalender

Sted: Århus
Pris: Kr. 7.500 ex. Moms
Inklusiv: VIA karakterstyrkeprofil, materialer og forplejning. Du får endvidere et sæt GROW2 Styrkekort og 1 bog.

Du opnår 16 CCEU* point

Styrkebaseret coaching er et modul i GROW2 Master Coachuddannelsen. MEN vi udbyder det også, så du kan tage det som et enkeltstående uafhængigt kursus, idet undervisningen er tilrette-lagt, så du får det fulde udbytte, selvom du ikke deltager i yderligere moduler.

Undervisningsform

Undervisningsformen er involverende og kræver stort engagement. Kurset veksler mellem korte oplæg og træning i coaching.

Som noget helt nyt, kan du deltage i 2 opfølgende webinarer, hvor vi deler viden og hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Der vi være ca. en måned i mellem webinarerne.

Din underviser

Er Connie Friman, ejer af GROW2. Connie er, Master Certified Coach(MCC) fra ICF og Master i Positiv Psykologi (MOPP) fra Aarhus Universitet. Hun har endvidere mange internationale coach certificeringer og en bred erhvervs- og leder erfaring. Connie er ICF eksaminator på internationalt niveau, og var præsident for ICF Nordic samt medstifter af ICF Danmark i 2007.

Connie arbejder tæt sammen med VIA Institute On Character og deltager løbende i kurser og videreuddannelser herfra.

Styrkebaseret coaching kursus

Spørgsmål til GROW2

Har du spørgsmål til GROW2’s coach uddannelser, kurser eller coachingforløb, er du hjertelig velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi svarer altid hurtigst muligt på henvendelser.