Ledercoaching

Professionel ledercoaching

Styrk dine kompetencer med inspirerende ledercoaching

Med professionel ledercoaching får du et omfattende udviklingsforløb, hvor du kan udvikle og maksimerer dine personlige såvel som faglige kompetencer. Du får redskaberne til at reflektere over dig selv, din personlige lederstil samt dine arbejdsmønstre og arbejdsgange.
Hos GROW2 har vi fokus på styrkebaseret ledelse, hvor forskningen viser, at brugen at sine karakterstyrker, skaber øget trivsel, mental robusthed, mindre stress, mere engagement og højere performance. Et ledercoaching forløb, er en investering som hurtigt viser sig i øget trivsel og livskvalitet på arbejdet og privat.

Ledercoaching skaber målrettet forandring

Som leder kender du nok kun alt for godt til dagligdagens mange udfordringer. Mange arbejdsopgaver og bolde i luften på samme tid, kan ofte resultere i, at du ikke har den tid du kunne ønske dig til udvikling af, medarbejderne, dig selv, virksomhedsstrategi og diverse projekter. Det kan hurtigt få negative konsekvenser for teamet, produktiviteten og ikke mindst din egen arbejdsglæde. MEN hos GROW2 tilbyder vi certificeret, målrettet og inspirerende ledercoaching, hvor du får et nyt syn på dine værdier, styrker og potentialer, som skaber positiv forandring for både dig og dine ansatte. Med udgangspunkt i dit ståsted som leder, skaber vi mærkbare forandringer og løfter dit lederskab på flere niveauer. Med fokus på dine karakterstyrker, får du redskaber til at skabe øget trivsel og arbejdsglæde hos dig selv og dine medarbejdere.

Ledercoaching designet til dig

GROW2 tilbyder målrettet og inspirerende ledercoaching, der designes til dit behov og til ledere i alle former for erhverv.

Der kan være forskellige årsager til at søge ledercoaching, det kan for eksempel være:

Karriereafklaring Strategisk udvikling
Konflikthåndtering Afklare dine værdier og ledelsesstil
Få mere overskud og trivsel Styrke udviklingen af et talent
Prioritering af indsatsområder Arbejdspres & Stress håndtering

Certificeret erhvervscoach til ledere

Alle vores coaches er ICF certificerede og har mange års leder- og erhvervserfaring. Det sikrer dig professionel erhvervs- og ledercoaching på et højt fagligt niveau. ICF står for International Coaching Federation, og det er verdens førende organisation for professionelle coaches og coachuddannelser.

GROW2 arbejder med udgangspunkt i ICF’s definition af coaching:

“Professionel coaching er et fortløbende og professionelt forhold, der sætter enkeltpersoner, grupper eller virksomheder i en tankevækkende og kreativ proces, der inspirerer dem til at maksimere deres personlige og faglige potentiale. Gennem coachingprocessen intensiverer du din egen læring, indsigt og refleksion, hvilket vil forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet. Du vælger selv dit fokus i hvert møde, mens coachen lytter og bidrager med motiverende, udfordrende og udforskende spørgsmål. Coachprocessen skaber øget bevidsthed og hjælper dig til at handle målrettet fremadrettet.”

Du kan læse meget mere om ICF certificering her.

Hvordan foregår ledercoaching hos Grow2

Alle ledercoach forløb er individuelt tilrettelagt og vi arbejder sammen online eller fysisk. Vi er fleksible, så du kan få din coaching passet ind i en travl hverdag.

Typisk er et coachforløb af 5 til 10 timers varighed over en periode, og det planlægges i starten hvordan du får mest ud af dit ledercoach forløb. Normalt bruger man 1 time ad gangen, men det kan også være at du står i en situation, hvor du har brug for at kunne gøre brug af kortere ad-hoc coaching.

Vi coacher på Dansk og Engelsk

Søger du anden form for erhvervscoaching? Vi tilbyder også certificeret coaching til ansatte og teams. Du kan læse meget mere om vores forskellige former for målrettet erhvervscoaching lige her.

Kontakt GROW2 i dag og kickstart din udvikling med ledercoaching

Vil du udvikle dig som leder og styrke dine kompetencer, så du også kan skabe målrettede forandringer for din arbejdsplads, dit team og dig selv? Kontakt os og start dit coachingforløb hos GROW2 i dag.

Vi tilbyder forskellige former for coaching og coachuddannelser

Udover vores ledercoaching og andre former for målrettet erhvervscoaching tilbyder vi også lifecoaching, stresscoaching og styrkebaseret coaching. Drømmer du om at udvikle dine egne evner som coach, kan du læse mere om vores certificerede coachuddannelse lige her.

Kontakt erhvervscoach hos GROW2

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores coachingforløb eller coachuddannelser.

Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt på henvendelser.

Læs også gerne om vores andre coachingforløb.