Styrkebaseret coaching

Til dig der vil være kaptajn i dit eget liv

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores coachingforløb eller coachuddannelser.

Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt på henvendelser. Læs også gerne om vores de forløb vi kører sideløbende med styrkebaseret coaching.

Lær at realisere drømmene med styrkebaseret coaching

De fleste af os har masser af drømme og forventninger til fremtiden. Fremadrettede mål, som vi gerne vil nå inden for en given tidsramme. Alligevel kan der være et væld af ting og tanker, der forhindrer os i at tage skridtet. Her kan styrkebaseret coaching sætte skub i udviklingen.

Vi mennesker trives bedst, når vi får lov til, at gøre det vi er bedst til. For at kunne det, er det imidlertid centralt at kende sine egne karakterstyrker og skyggesider. Har du først styr på dine styrker og svagheder, er det lettere at forme og forandre fremtiden i en positiv retning.

Styrkebaseret coaching hjælper dig til, at blive mere bevidst omkring, hvordan dine styrker kan hjælpe dig til at opnå en større balance i din hverdag. Din GROW2 coach bliver din katalysator, der hjælper dig med at intensivere din egen læring, indsigt og refleksion. Det giver dig de rette redskaber, så du kan forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet.

Styrkebaseret Coaching hos GROW2

Der findes et væld af forskellige coaches i Danmark. ICF certificeret coaching er imidlertid i en klasse for sig.

Her får du professionelle forløb, der bygger på evidensbaserede teorier og metoder fra positiv psykologi.

Styrkebaseret Coaching giver dig et nyt syn på dine styrker, talenter og potentialer, samtidig med at din trivsel forbedres og stressen nedsættes. Hos GROW2 kan du øge din mentale robusthed, og få hjælp til at ændre din adfærd og dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre, så du bedre kan nå dine drømme og mål fremadrettet.

Hvordan foregår styrkebaseret coaching?

Styrkebaseret coaching er i høj grad en kreativ proces, der på inspirerende vis, kan hjælpe dig tættere på dine ønsker og mål for fremtiden både fagligt og privat. Det er derfor meget individuelt, hvor lang tid der du skal coaches – alt imellem 3-12 måneder.

Hos GROW2 starter vi med en indledende samtale på 1.5 time. Her sættes rammen for coachingforløbet, så du har det fulde overblik fra start til slut. Fokusområder, opbygning, varighed og honorar tilpasses personligt.

Når detaljerne for dit coachforløb er på plads, varer coachingen ofte en time pr. gang. Det forgår oftest hos GROW2 i Aarhus eller i naturskønne omgivelser på Djursland, men det kan også forgå i din virksomhed. Foretrækker du at modtage coaching over telefon, Skype eller web-konference, er det også en mulighed.

GROW2 tilbyder styrkebaseretcoaching i Danmark, men også i udlandet efter aftale, og der coaches både på dansk og engelsk.

Kontakt GROW2

Du er meget velkommen til at kontakte GROW2, hvis du ønsker mere information om coachingforløbene eller coachuddannelser.

Vi bestræber os fortløbende på, at besvare alle henvendelser indenfor kort tid.

Du kan også læse mere om vores andre coachingforløb her på hjemmesiden ved at klikke her: