Om os

GROW2

GROW2 arbejder med professionel coaching som udviklings- og ledelsesværktøj med fokus på eksisterende styrker og ressourcer. Udbyttet er positive forandringer for enkeltpersoner og virksomheder.

GROW2 ejes af Connie Friman, der er Master Certified Coach(MCC) fra ICF og Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet (MOPP). Hun har endvidere mange internationale coach certificeringer og en bred erhvervs- og leder erfaring.

Connie er ICF certificeret eksaminator på alle niveauer, og var præsident for ICF Nordic samt medstifter af ICF Danmark i 2007.

GROW2 er i dag en anerkendt coachvirksomhed i Danmark, fordi GROW2 sætter sit eget kvalitetsniveau efter internationale standardiseringskrav til etisk og kompetent coaching. GROW2 er den første coachuddannelse i Danmark, der er akkrediteret på højeste niveau af ICF – det hedder en ACTP certificering.

Professionelle undervisere

Alle GROW2 coaches og undervisere er ICF-certificerede og har flere års erfaring som professionelle coaches, ledere, konsulenter og undervisere. Hos GROW2 er alle undervisere i løbende videreuddannelser og mentorcoaching. Det betyder, at du hos GROW2 får professionel coaching fra coaches der udelukkende arbejder som professionelle coaches i GROW2-teamet samt med eget coachvirke.

GROW2 nyder i øvrigt anseelse for at kunne coache til varige, effektive og målbare forandringer, hvor teams, organisationer og personer oplever de positive resultater af at have bevæget sig gennem de værdifulde udviklingstrin, coaching tilbyder.

GROW2 værdier

 • Professionalisme
  Vi besidder de faglige og personlige kompetencer, der er grundlaget for vores bidrag til kundens udvikling og vækst. Alle opgaver udføres professionelt.
 • Udvikling og vækst
  Vi uddanner os kontinuerligt i de nyeste tiltag indenfor vores felt. Vi udfordrer os selv og vores kunder til konstant læring og udvikling. CANI – Constant And Neverending Improvement.
 • Arbejdsglæde
  Vi sætter fokus på det, der fungerer og på vores styrker – det skaber ”flow”. Vi leverer altid vores bedste, og gør det vi er bedst til.
 • Tillid og respekt
  Vi har dyb respekt for jeres ønsker og vi er ærlige og lover ikke mere, end vi kan holde.
 • GROW2 vision
  GROW2 sætter trenden indenfor professionel ICF coaching og anvendt positiv psykologi.
 • GROW2 mission
  GROW2 bidrager til, at virksomheder og enkelt personer bliver dedikeret til, at skabe trivsel, motivation – glæde og kontinuerlig udvikling.

Betalingsbetingelser

 • For kurser faktureres det fulde beløb ved tilmelding.
 • Coach uddannelser faktureres i 2 rater. Første rate er 50% af prisen som betales senest 3 uger efter tilmelding. Anden rate, de resterende 50% betales senest 8 uger inden uddannelses start.
 • Ved afbestilling beregnes et gebyr på 10% af det fulde kursus / uddannelse beløb pr. afbestilling
 • Ved afbestilling senere end 6 uger før kursus / uddannelse start, faktureres 50% af
  det fulde beløb.
 • Ved afbestilling senere end 4 uger før kursus / uddannelses start gives der ingen
  refusion.

Alle priser er eks. moms. — inkl. Forplejning og adgang til materialer som du selv downloader fra vores intranet, som du er medlem af så længe du selv ønsker.

Afbestilling skal ske skriftligt til Grow2 – på: kontakt@grow2.dk.

Spørgsmål til GROW2

Har du spørgsmål til GROW2’s uddannelser, kurser eller coachingforløb, er du hjertelig velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi svarer altid hurtigst muligt på henvendelser.