København coachuddannelse

Certificeret coachuddannelse i København

Igennem årene har vi hjulpet mange kursister fra København med at tage en certificeret coachuddannelse – og vi glæder os til at byde endnu flere velkomne. Vi er en dansk ICF-certificeret institution, og vi er stolte af, at vi på vores coachuddannelse klæder vores kursusdeltagere på til selv at blive dygtige coaches.

Det teoretiske fundament kommer bl.a. fra positiv psykologi, systemisk og kognitiv tænkning samt nyere hjerne- og motivationsforskning. Alle vores undervisere har ikke blot erfaringen, men også ekspertisen i orden, så hvis du er interesseret i at tage en certificeret coachuddannelse i styrkebaseret coaching, hvor teori og praksis går hånd i hånd, er du kommet til det helt rette sted.

Cooperative learning og action learning

Vores coachuddannelse bygger på principper fra cooperative learning og action learning, og i løbet af uddannelsen skal du, foruden de fem grundmoduler, bl.a. give og modtage flere coachsessioner. Vi tilbyder også coachuddannelser til virksomheder i København, hvor vi kommer ud til jeres adresse.

Deltagelse fra København

Selvom størstedelen af vores uddannelser foregår i Århus, skal du ikke fortvivle, hvis du er bosiddende i København eller omegn. På vores coachuddannelser modtager vi kursister fra hele landet, og vi sørger derfor altid for at afholde den fysiske undervisning så centralt som muligt. Det vil sige, at selvom du skulle komme fra København, kan du vide dig sikker på, at der altid er let adgang til transport og overnatning.

Som nævnt i ovenstående afsnit består vores coachuddannelse bl.a. af fem grundmoduler. Imellem disse skal du afsætte tid til både mentorcoaching og webkonference, hvor du altså vil modtage online undervisning. Niveauet på uddannelsen er af en høj, international standard, og den vil derfor klæde dig på til at kunne yde professionel og certificeret coaching målrettet dit erhverv.

Tag din coachuddannelse online fra København

Hos GROW2 gør vi en dyd ud af at være fleksible og imødekommende over for vores kursister og deres behov. Derfor kan vi selvfølgelig også tilbyde vores coachuddannelse online.

Vi har fuld forståelse for, at det som københavner kan være vanskeligt at afsætte tid til at tage til Århus for at tage uddannelsen, og hvis du er én af dem, vil vi også være glade for at byde dig velkommen på vores online coachuddannelse, som vi også får rigtig god feedback på.

Du tager altså uddannelsen hjemmefra eller på kontoret, og du opnår præcis den samme viden og færdigheder, som hvis du tog uddannelsen i Jylland. Vi er den første danske ICF-certificerede institution med et online uddannelsestilbud, og den dag i dag er vi fortsat de eneste.

Der er med andre ord rig mulighed for at tage en certificeret coachuddannelse hos os, hvis du er københavner – uanset om du foretrækker, at vi besøger din virksomheder, eller at tage det i Århus eller online.

Kontakt os

Start din coachuddannelse med det samme

Vil du gerne vide mere angående vores uddannelsesforløb fra København? Så ring på (+45) 70 87 51 65. Du er også velkommen til tag kontakt os her.

Vi stræber efter at være svare så hurtigt som overhovedet muligt på din henvendelse.

Læs også om vores stresscoaching.