ICF certificeret coach

ICF Certificeret coaching uddannelse på internationalt niveau

Hos GROW2 kan du tage en ICF certificeret coachuddannelse. Et valg som giver dig et mærkbart forspring som leder. Du bliver certificeret ICF coach – en international titel som certificeret coach. På uddannelsen lærer du både at motivere og udvikle dine medarbejdere, samtidig med at du forbedrer dine egne faglige og personlige kompetencer.

GROW2 ICF Certificerede coachuddannelse er til dig, der vil mestre coaching på et højt professionelt niveau – en bæredygtig investering i fremtiden.

Bliv ICF Certificeret coach med vores uddannelse på internationalt niveau

De uddannelser der udbydes hos GROW2 har alle en høj standard og er målrettet erhvervslivet, hvad enten du er leder, skal benytte coaching i forbindelse med dit erhverv, eller du vil være selvstændig coach.

Du undervises af landets bedste coaches, der alle er ICF certificerede coaches og som lever op til de internationale krav, der stilles indenfor ICF certificeret coaching. Selvom niveauet er højt og internationalt, kan du imidlertid tage uddannelsen og eksamen på dansk.

Du kan vælge mellem

GROW2 certificeret coach uddannelsen, der er LEVEL 1 akkrediteret. Den er på 117,5 timer og koster kr. 39960,- ex moms. Læs mere om uddannelsen 

GROW2 master certificeret coach uddannelsen, der er LEVEL 2 akkrediteret. Den er på 90,5 timer og koster kr. 37950,- plus ex moms. Læs mere om uddannelsen 

Derfor er ICF certificeringen vigtig

Når det kommer til professionel coaching, er kvaliteten af dit arbejde afgørende for din egen, din coachees og dine medarbejderes velbefindende. God coaching gør dig i stand til at få det bedste ud af de mennesker, du har omkring dig som coach og leder. Klarer de sig godt, går det også bedre for dig som leder. Professionel coaching kan med andre ord være lig med god ledelse, hvilket har afgørende betydning for din bundlinje – både økonomisk og menneskeligt. Derfor kan det i den grad betale sig, at tage en ICF certificeret coachuddannelse, så din egen læring, og det du giver videre til andre, gavner mest muligt.

ICF kræver følgende af en LEVEL 1 akkrediteret coachuddannelse

GROW2 Certificeret Coachuddannelse er akkrediteret på dette niveau

 • Minimum 60 timers coach specifik undervisning, 50% må være asynkront og 20% må være hjemmearbejde. Hos GROW2 får du hele 117,5 godkendte undervisningstimer.
 • Uddannelse i ICF 8 kernekompetencer på ACC niveau
 • Uddannelse i ICF’s etiske regler
 • Minimum 5 observerede coach sessioner, der skal varetages af en ICF certificeret coach
 • 10 mentorcoaching timer med minimum en ICF – PCC eller MCC certificeret coach, eller ACC certificeret, hvis de har været gennem en fornyelse af deres certificering
 • Alle coachspecifikke undervisere, skal være ICF certificeret
 • Direktøren for uddannelsen skal være PCC eller MCC certificeret coach
 • En afsluttende eksamen, hvor den studerendes coaching bedømmes på ACC niveau af en PCC eller MCC certificeret coach, der har gennemgået ICF PCC marker træning, (eksamens træning).
 • Du skal ikke op til yderligere mundtlig eksamen hos ICF, men du skal lave en CKA, der er en multiplus choice test, der mest omhandler din forståelse af ICF kernekompetencer og etik.
 • Hos GROW2 eksamineres du af coaches der er PCC eller MCC certificeret og som alle har gennemgået ICF PCC marker træning, (eksamens træning) og som ikke har været din underviser eller mentorcoach. Du certificere på ACC niveau svarende til at du har 100 timers coacherfaring
 • Coachuddannelsen skal foregå over minimum 3 måneder.

Du kan læse mere her:

ICF kræver følgende af en LEVEL 2 akkrediteret coachuddannelse

GROW2 master coachuddannelsen er akkrediteret på dette niveau.

 • Minimum 125 timers coach specifik undervisning, 50% må være asynkront og 20% må være hjemmearbejde. Hos GROW2 får du hele 208 godkendte undervisningstimer.
 • Uddannelse i ICF 8 kernekompetencer på PCC niveau
 • Uddannelse i ICF’s etiske regler
 • Minimum 6 observerede coach sessioner, der skal varetages af en ICF certificeret coach
 • 10 mentorcoaching timer med minimum en ICF – PCC eller MCC certificeret coach,
 • Alle coachspecifikke undervisere, skal være ICF certificeret
 • Direktøren for uddannelsen skal være PCC eller MCC certificeret coach
 • En afsluttende eksamen, hvor den studerendes coaching bedømmes på PCC niveau af en PCC eller MCC certificeret coach, der har gennemgået ICF PCC marker træning, (eksamens træning)
 • Du skal ikke op til yderligere mundtlig eksamen hos ICF, men du skal lave en CKA, der er en multiplus choice test, der mest omhandler din forståelse af ICF kernekompetencer og etik.
 • Hos GROW2 eksamineres du af coaches der er PCC eller MCC certificeret og som alle har gennemgået ICF PCC marker træning, (eksamens træning) og som ikke har været din underviser eller mentorcoach. Du certificeres på PCC niveau svarende til at du har 500 timers coacherfaring
 • Coachuddannelsen skal foregå over minimum 3 måneder.

Du kan læse mere her:

Om ICF coach certificeringen

I 2007 fik GROW2 Danmarks første ACTP akkrediterede coachuddannelse. I 2023 fik GROW2 Danmarks første LEVEL1 og LEVEL2 akkrediterede coachuddannelser. Det betyder, at uddannelsen er ICF akkrediteret på højeste niveau, og det er dermed et kvalitetsstempel for at GROW2 coachuddannelsen lever op til de skrappe krav der stilles for det faglige og etiske niveau.

Certificeret coach fra internation sammenslutning

ICF står for International Coaching Federation, som er verdens største og førende organisation for professionelle coaches og coachuddannelser. Organisationen har i dag 56.079 medlemmer fordelt over 162 lande. Når du tager en certificeret coachuddannelse hos GROW2, uddanner du dig dermed på et højt fagligt og etisk niveau, som lever op til de internationale krav indenfor området.

ICF`s formål er at forbedre og udvikle coach professionen ved at sætte høje krav og standarder til etik, coach- kompetencer og certificeringer for både coaches og coachuddannelser.

Læs mere om GROW2 Certificeret Coachuddannelse

Læs mere om GROW2 Certificerede Master Coachuddannelse

ICF har 3 former for certificering af en ICF coach

ACC – Associate Certified Coach

 • betyder at du har min. 60 timers coachspecifik undervisning og min. 100 timers coachsessioner.

PCC – Professional Certified Coach

 • betyder at du har min. 125 timers coachspecifik undervisning og min. 500 timers coachsessioner.

MCC – Master Certified Coach

 • betyder at du har min. 200 timers coachspecifik undervisning, en PCC og min. 2500 timers coachsessioner.

OBS: En certificering er kun gældende i 3 år og kan kun fornyes ved at du har opfyldt kravene om CCEU point (Continuing Coach Education Unit).

Hør hvad IFC’s CEO/Excecutive Director Magdalena Nowick Mook siger om at tage en ICF-certificeret coachuddannelse.

Ikke ICF godkendte skoler

Tager du en LEVEL1 eller LEVEL2  akkrediteret uddannelse er du garanteret, at din undervisning er godkendt til din videre certificering hos ICF og du slipper for at skulle til mundtlig eksamen på engelsk, når du vil have din ACC eller PCC certificering. Når du har 2500 timers coacherfaring og opfylder de øvrige krav, kan du gå op til en MCC certificering.

Er din uddannelse IKKE godkendt af ICF

Kan du søge en Port Folio Certificering. Her er proceduren, at ICF gennemgår hver enkelt ansøgning, hvor de i første omgang tager stilling til om din uddannelse lever op til ICF´s skrappe krav til coachspecifik undervisning.

Godkendes dine timer bliver de øvrige krav gennemgået. Lever alt op til kravene indstilles du til en eksamen, hvor du må påregne ventetid for at komme op til din eksamen, som består af en optaget coachsession og en transkribtion heraf.

Du kan altid tjekke om din uddannelse er godkendt ved at gå ind på www.coachfederation.org.

Lige nu er det kun GROW2 der er LEVEL1 og LEVEL 2 akkrediteret i Danmark. Der er flere danske skoler der venter på deres godkendelse og der er sikkert også skoler der er i gang med at ansøge.

Vælg imellem disse tre GROW2-uddannelser til certificeret coach

 • GROW2 certificeret coachuddannelse fordelt over 5 moduler af 117,5 timer. En certificeret coachuddannelse koster 39.950kr.
 • GROW2 Master Coachuddannelse på 3 moduler af 90,5 timer (kræver at man har taget LEVEL1 uddannelsen) Prisen for master uddannelsen er 38.950kr.
 • GROW2 Certificeret coachuddannelse – ONLINE – Coachuddannelsen er en tro kopi af den uddannelse som vi afholder face2face.
 • Ønsker du ikke en certificering kan du købe en del af uddannelserne. Ring til os, så finder vi en løsning.

Opnåelse af GROW2-certifikat som ICF Coach kræver:

 • Du skal have gennemført de fem påkrævede grundmoduler
 • Du skal have bestået din skriftlige og mundtlige eksamen
 • Du skal kunne reflektere over dine egne coaching forløb
 • Du skal have givet mindst ti coaching sessioner til én af dine medstuderende
 • Du skal have givet mindst ti coaching sessioner til en udefrakommende person
 • Du skal selv have modtaget minimum ti coach sessioner fra en medstuderende
 • Du skal have deltaget aktivt i de planlagte webkonferencer.
 • Du skal have modtaget 10 timers mentorcoaching, heraf 7,5 time i gruppe og 3 timer individuelt.
 • Du skal have modtaget min. 5 observerede coachsessioner, heraf 3 med skriftlig feedback.
 • Deltaget I de planlagte mentor-coach sessioner.

Certifikatet er adgangsgivende til GROW2 Master Coach Uddannelsen og til ICF ACC certificering.

Underviserne hos GROW2

Alle undervisere hos GROW2 er ICF-certificerede, og har flere års erfaring som professionelle coaches, ledere, konsulenter og undervisere. Hos GROW2 videreuddannes alle undervisere løbende og arbejder fortløbende aktivt med mentorcoaching.

Det betyder, at du hos GROW2 altid får professionel undervisning samt grundig feedback, supervision og mentorcoaching fra erfarne coaches.

Undervisningsformen

På alle GROW2 uddannelser, tages der udgangspunkt i læringsstilene action learning og cooperative learning. Helt konkret udmønter det sig i teoretiske oplæg, praktiske øvelser og coachtræning med feedback – en læringsfremmende vekselvirkning imellem praksis og teori.

Grow2 benytter sig af flipped classroom, hvilket betyder at du både modtager teoriundervisningen på video samt som trykt materiale. Det giver dig de bedste forudsætninger for at møde velforberedt til undervisningen. Du beholder desuden adgangen til undervisningsvideoerne efterfølgende.

Sammenspil mellem teori og praksis

Undervisning, teori og træning smeltes derudover løbende sammen med din hverdag og dit arbejdsliv. Det sker blandt andet imellem modulerne, hvor du skal træne og arbejde på dine skrifttlige opgaver samt på dine egne og andres udviklingspunkter – sideløbende med at du deltager i GROW2’s web-konferencer. Du skal med andre ord bevise overfor dig selv og dine medarbejdere, at du i den grad lærer noget hos Grow2. Uddannelsens høje niveau kræver simpelthen, at du er top motiveret og indstillet på at bruge det tillærte aktivt fra start til slut

Om GROW2

GROW2 ejes af Connie Friman, der er Master Certified Coach(MCC) fra ICF og Master i Positiv Psykologi (MOPP) fra Aarhus Universitet. Hun har endvidere mange internationale coach certificeringer og en bred erhvervs- og leder erfaring.

Connie er ICF eksaminator på internationalt niveau, og var præsident for ICF Nordic samt medstifter af ICF Danmark i 2007.

Hvad betyder alle ICF´s forkortelser?

 • ICF: International Coaching Federation
 • LEVEL 1: akkreditering for coachuddannelser
 • LEVEL 2: akkreditering for coachuddannelser
 • CCEU: Continuing Coach Education Units
 • ACC: Associate Certified Coach
 • PCC: Professional Certified Coach
 • MCC: Master Certified Coach

ICF coach certificeret

Eksamen

Hos GROW2 afsluttes LEVEL 1 coachuddannelsen med en eksamen. Her bliver du eksamineret i forhold til de krav, der stilles af ICF for at opnå en ACC-Certificering. Efter bestået eksamen får du et GROW2 certifikat, der bekræfter, at du har modtaget 117,5 timers ICF godkendt undervisning (117,5 LEVEL1).

Du kan herefter officielt kalde dig GROW2 Certificeret Coach © og søge om din ICF certificering. Dette kan du først, når du har praktiseret 100 timers coaching. Her er det vigtigt at tilføje, at du IKKE skal op til yderligere mundtlig eksamen hos ICF på ACC niveau, men at du skal tage en multiplus choice test (CKA).

Level 2

Hos GROW2 afsluttes LEVEL 2 master coachuddannelsen med en eksamen, hvor du bliver eksamineret i forhold til de krav, der stilles af ICF for at opnå en PCC-Certificering. Efter bestået eksamen får du et GROW2 master certifikat, der bekræfter, at du har modtaget 208 timers ICF godkendt undervisning (208 LEVEL2).

Du kan herefter officielt kalde dig GROW2 Certificeret Master Coach© og søge om din ICF certificering, når du har praktiseret 500 timers coaching. Her er det vigtigt at tilføje, at du IKKE skal op til yderligere mundtlig eksamen hos ICF på PCC niveau, men at du skal tage en multiplus choice test (CKA).

GROW2 samarbejder med Coach.dk

Eftersom GROW2’s Coaching uddannelser lever op til både danske og internationale krav inden for coaching, listes uddannelsen på Coach.dk’s Coachuddannelsesoversigt. En samarbejdsaftale som kontrolleres og gentages på årlig basis.

Spørgsmål om ICF coach og certificering

Har du spørgsmål til GROW2’s uddannelser, kurser eller coachingforløb, er du hjertelig velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi svarer altid hurtigst muligt på henvendelser.