Et skridt på vjen på en uddannelse til coach

International beskyttet coach titel?

Går du efter en international beskyttet coach titel?

GROW2 coachuddannelsen er igen akkrediteret for en 3 års periode.

Det betyder; at ICF har gennemgået og vurderet alt vores uddannelses materiale, undervisningsplaner og mundtlige eksamener. Samtlige krav til den internationale certificering indfries stadig af GROW2!

Coaching er desværre endnu ikke en beskyttet titel, MEN det er ”ICF akkrediteret coachuddannelse” og ”ICF certificeret coach”. Det ser jeg som et skridt på vejen, til at coaching på sigt bliver en beskyttet titel.

ICF – akkrediteringen betyder også, at jeg kan SIKRE dig, at du kan få din ICF certificering på Dansk.
Alternativt skal din certificering foregå på Engelsk.

COACHUDDANNELSER

GROW2 COACH-UDDANNELSER er til dig der vil MESTRE coaching på et højt professionelt niveau, og det er din DIRKETE vej til International Certificering.

GROW2 Coach-uddannelserne er akkrediteret på højeste niveau fra International Coach Federation, ICF. Du bliver undervist af en Master Certified Coach, MCC fra ICF og en Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet. Du kan ydermere gå til eksamen på dansk og slippe for eksamen på engelsk hos ICF.

Næste hold:
Aarhus: d. 28 oktober 2015

FAKTA
Er du i tvivl om din uddannelse er godkendt, så bed om at se ”ICF Certifikatet”. Det er kun en håndfuld af alle udbydere i Danmark, der er Internationalt akkrediteret af ICF.

ICF er verdens største non-profit og uafhængige organisation for coaches, der tæller mere end 22,400 medlemmer fordelt på 132 lande.

ICF formål er at højne kvaliteten, forskningen og videnskaben inden for coaching, hvorfor der hvert år laves store undersøgelser om coachingens effekt.