Glædelig jul og det sker i 2016

Glædelig jul til alle og tak for i år

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår med masser af glæde og positive oplevelser. Tak for din interesse i GROW2, både som læser af G-NEWS, Facebook, Linkedin og som kursist, kunde og studerende.

2015 har været et rigtig godt år, der arbejdsmæssigt har budt på mange spændende opgaver, ud over de faste coachuddannelser og kurser der kører i GROW2.

2015 har også beriget mig med en uddannelse i Mindfulness-Based Strength Pratice (MBSP), samt andre spændende kurser, der beriger min hverdag og mit arbejde.

Privat har jeg haft masser af dejlige og givende oplevelser sammen med venner og familie. Alt i alt et år;som jeg vil kigge tilbage på med stor taknemlighed.

HVAD BYDER 2016 PÅ I GROW2

GROW2 går online, og laver ”Flipped Classroom” hvilket betyder; at du får al coach teorien gennemgået via video, webkonferencer og diverse skriftligt materiale. Du bestemmer derfor selv, hvornår og hvor meget du vil se/læse ad gangen, bare du er klar på det pensum, der er på programmet til vores webkonferencer og fysiske møder.
Du får nøjagtig samme antal timer, som tidligere på GROW2 Certificeret Coachuddannelse. MEN – nu får du; flere timers coach træning og mentorcoaching, samt adgang til al den teoretiske online undervisning, så du til enhver tid kan gå tilbage og se et specifikt emne. Det kan du også efter endt uddannelse.

GROW2 er den første danske ICF akkrediterede Coachuddannelse, der giver dig denne unikke mulighed for at lære på en endnu mere dynamisk måde, og hvor du har tilgang til din uddannelse længe efter du er færdiguddannt som coach. Med en GROW2 Coach Certificering og 100 timers coacherfaring, får du en af verdens førende coach certificeringer. – Se mere her

NÆSTE HOLD – starter d. 9 marts 2016 – Tilmeld dig her.