Ledercoaching af en medarbejder

Forberedelse til fremtidens coaching

Forberedelse til fremtidens coaching

GROW2 Mastercoachuddannelsen er dit næste skridt, når du vil forberede dig til fremtidens coaching, så du ikke risikerer at blive overhalet af AI som ChatGPT.

Hvis vi ikke ønsker at blive overhalet af fremtidens kunstige intelligens, skal vi som coaches ændre fokus fra lineære, faste coachmodeller og spørgeteknikker, hvor målet ofte er at løse problemer, TIL cirkulær og fleksibel coaching med fokus på “at coache personen og ikke problemet” (Marcis Reynolds).

På GROW2 Mastercoachuddannelsen træner vi blandt andet vores studerende i at opbygge dybe relationer med deres coachee, lytte aktivt på dybere niveauer samt være medskaber af en transformerende udvikling hos din coachee. Som kommende mastercoach skal du turde kigge indad og udfordre dig selv og dine medstuderende. Derudover skal du turde give slip på dine fastlåste coachmodeller, teknikker og redskaber og træne dig i at være en fleksibel coach, der coacher personen og ikke problemet.

GROW2 Mastercoachuddannelsens tre moduler består af styrkebaseret coaching samt team- og relationscoaching, som vi ser som nogle af de væsentlige redskaber til at skabe øget trivsel og vedvarende forandringer i menneskers liv og organisationer. læs mere om uddannelsen her

Mestring af coachkompetencer: GROW2 Mastercoachuddannelsen er akkrediteret på Level 2 af ICF, hvilket inkluderer professionel mentorcoaching, supervision og feedback af dig som coach. Med dette certifikat kan du gå direkte til din PCC eller ACC-certificering hos ICF, afhængig af dine coachtimer.

Vi ser frem til at uddanne den næste generation af mastercoaches, der forstår vigtigheden af at kunne coache personen ved at skabe dybe relationer og forandringer.

GROW2 Mastercoachuddannelsen er akkrediteret på Level 2 af ICF, hvilket inkluderer professionel mentorcoaching, supervision og feedback. Med dit GROW2 master coach certifikat kan du gå direkte til din PCC eller ACC-certificering hos ICF, afhængig af dine coachtimer.
I øjeblikket er der 3 Danske coachskoler der er akkrediteret på dette niveau. 

Er du klar til at udfordre dig selv?
så kom med på næste hold, d. 11 oktober 2023

Tilmeld dig her (afsluttet)


Gratis Webinar 

Tirsdag d. 19 september 2023      kl. 20 – 21.15

  • Forberedelse til fremtidens coaching —
    AI ChatGtp et skræmmebillede eller en ny mulighed.
  • INFO om GROW2 master coachuddannelsen

På webinaret kommer vi omkring følgende:

  • Er AI som ChatGtp et skræmmebillede eller en ny mulighed for os som coaches?
  • Hvad er det så der er vigtigt at vi som coaches kan?
  • Hvad vil det sige at coache personen og ikke problemet?

Information om GROW2 mastercoachuddannelsen

 Tilmeld dig gratis webinar her  (afsluttet) 

Styrkebaseret coaching kursus – 3 dage

Styrkebaseret coaching er en kraftfuld tilgang, der kan hjælpe os med at opnå vores fulde potentiale og føre os på vejen mod personlig succes og tilfredshed.
Uanset om det er inden for karriere, personlige mål eller forbedring af relationer, kan styrkebaseret coaching skabe en positiv og varig forandring.
Det handler om at identificere, udnytte og udvikle de naturlige talenter og kompetencer, som coachee allerede besidder.
Der ligger stor forskning og evidens bag arbejdet med karakterstyrker, som er et af hoved-redskaberne indenfor positiv psykologi til opnåelse af øget trivsel og arbejdsglæde.  Læse mere om kurset her 

Vil du være med til at skabe mere trivsel og livs/arbejdsglæde? 
Næste kursus starter d. 11 oktober 2023
Tilmeld dig her (afsluttet)Bliv en gamechanger inden for coaching

GROW2 coachuddannelsen er en styrkebaseret coachuddannelse, hvor du modtager omfattende og dybdegående træning. Det er din rejse mod personlig og professionel transformation, hvad enten du ønsker at blive selvstændig coach, intern coach i en virksomhed eller en leder, der coacher.

GROW2 coachuddannelsens teoretiske fundament og værktøjskasse er sammensat af redskaber, der skaber de største og bedste resultater inden for coachingens formål. GROW2 anvender styrkebaseret coaching, løsningsfokuseret tilgang, transformative metoder, holistisk tilgang og metakognitiv coaching. Alt dette er baseret på teorier fra systemisk og kognitiv tænkning, NLP, den seneste hjerne- og motivationsforskning, EQ og positiv psykologi.

GROW2 coachuddannelsen er ICF-akkrediteret på Level 1, hvilket betyder, at vi lever op til deres strenge krav til undervisningen og alle de øvrige krav, der følger med denne akkreditering. Dette betyder også, at du har direkte adgang til en ICF-certificering, når du har opnået minimum 100 timers coachingerfaring.

For øjeblikket er der kun 4 Danske coachskoler, der er akkrediteret på dette niveau.”

GROW2 Coachuddannelsen udvikler dig og dit indre lederskab.

Læs mere her om indhold og undervisnings metode på GROW2 coachuddannelsen

Vil du mestre professionel coaching på et højt niveau?

Så kan du kan stadig nå at sikre dig en plads på den næste coachuddannelse.

NÆSTE HOLD 
Face2Face coachuddannelsen – Aarhus – 25 oktober 2023  – Tilmeld dig her  – hold efterår CU 233
Online/hybrid coachuddannelsen – 25 oktober 2023 – Tilmeld dig her   – hold efterår – ONCU – 234
Dette hold kører som hybrid, det vil sige at nogle deltager Face2Face og andre er på online.