Rolige omgivelser under master coach uddannelse

Nye internationale krav til coachcertificeringer

Måske er du allerede gået på ferie!

Måske vil du bruge din ferie til at overveje din efteruddannelse til efteråret!

Måske går du og overvejer at tage en coachuddannelse eller få uddannet noget af personalet i virksomheden. Så skal du være opmærksom på; at der fra 1 april 2014 er kommet nye krav til opnåelse af en ICF* certificering. Det nye er; at kommer du fra en ICF akkrediteret skole, så skal du ikke op til yderligere mundtlig eksamen hos ICF. Kommer du fra en ”IKKE ICF akkrediteret skole”, skal du indsende en optaget coachsession og en transskription heraf, hvilket pt. kun kan gøres på engelsk. Du kan læse mere om de nye regler her.

HVORFOR en ICF certificering?

En ICF certificering er IKKE noget man bare får, der er høje internationale krav til; hvad du skal kunne mestre på de tre niveauer, som er ACC, PCC og MCC. En MCC certificering, er det højeste niveau du som coach kan opnå. Det tager 8 – 10 års arbejde med coaching, uddannelser, mentorcoaching og supervision at nå dette mestringspunkt. I Danmark er vi en håndfuld MCC certificerede coaches. Worldwide er vi ca. 800 MCC’er ud af ICF´s 25.968 medlemmer af professionelle coaches. Alle ICF certificeringer skal fornyes hvert tredje år.

HVORFOR tage en ICF akkrediteret coachuddannelse?

Du får en international coachuddannelse, der lever op til ICF høje krav, og som du kan bygge videre på worldwide. En ICF akkrediteret coachuddannelse skal hvert tredje år bevise, at de lever op de høje krav ICF stiller, for at kunne beholde sin akkreditering. Et af kriterierne for at få sin coachuddannelse akkrediteret på højeste niveau, ACTP* er; at den uddannelsesansvarlige skal være MCC* certificeret. GROW2 er den eneste ACTP akkrediterede skole i Danmark, hvor indehaveren, underviseren og den uddannelsesansvarlige er MCC certificeret.

Der er tre Danske Akkrediterede ACTP coachuddannelser.

Du kan læse mere om de forskellige ICF certificerings trin og krav her.

Du kan undersøge om din uddannelse er godkendt her

ICF Godkendt Coachuddannelser
Aarhus – opstart d. 24 september – se mere her
København – opstart 22 oktober – se mere her

GROW2 Coachuddannelser er styrkebaseret og erhvervsrettet.
GROW2 Coachuddannelser er modulopbygget, så du kan tage uddannelsen i dit tempo.