Glad kvinde efter hun er blevet certificeret coach

Karakterstyrker og hvordan de kan bidrage til positive forandringer

Hvordan kan dine karakter styrker bidrage til at mindske stress samt øge din trivsel?

Tiden flyver afsted og du syntes der mangler timer i døgnet eller flere dage i ugen. Det er en sætning jeg meget ofte hører hos mine coachee´s.

For nogle er det en positiv tilstand at være i fordi de når deres opgaver, føler sig i flow og får brugt deres karakterstyrker på en balanceret måde.

For andre er det kimen til stress, og /eller der kan opstå en øget selvkritik om hvad man ”burde”, ”kunne”, ”skulle” gøre. De får ikke brugt deres karakterstyrker på en balanceret måde.

Jeg syntes, at det var for ganske få dage siden, jeg sad i gode venners lag med et glas champagne og ønskede godt nytår. I øjeblikket flyver tiden afsted for mig. Jeg er optaget af mange spændende opgaver hvor en af dem er; at få planlagt og designet et karakterstyrke forløb til alle medarbejdere i en stor virksomhed. Derudover har jeg mine individuelle coachforløb, coachuddannelser og andre coach/konsulentopgaver.

Fælles for alle opgaverne er, at bruger mine karakterstyrker på en balanceret måde, fordi tiden flyver afsted, jeg er i flow og det er en glæde hverdag.
MEN jeg ved også, at hvis det modsatte sker, så er det højst sandsynligt fordi en eller flere af mine karakterstyrker er i ubalance, og jeg må gøre noget aktivt for at få dem i balance igen.

I min coachsessioner og undervisning benytter jeg mig af karakterstyrkekortene fra POWERCARDS og VIA testen. POWERCARDS er et sæt balance karakterstyrkekort, jeg har udviklet sammen med Inga Coello og de er designet med tilladelse fra VIA Institute On Character.

Kender du dine karakterstyrker?
Du kan tage en gratis VIA Institute On Character Test her: husk at vælge sprog.

VIA Character Institute er en nonprofit organisation, der giver dig mulighed for at tage en gratis test, men du kan også købe en udvidet version. Denne test er på nuværende tidspunkt taget af 5.686.228 personer og findes på 39 sprog.