Erhvervscoach

Erhvervscoach

GROW2 tilbyder professionel erhvervscoaching i Århus og resten af landet med certificeret erhvervscoach.

Inspirerende og målrettet coaching udført af en Master certificeret erhvervscoach. Forløbet er skræddersyet til ledere, ansatte og teams. Få overblikket og arbejdsglæden tilbage, og gå en innovativ fremtid i møde med målrettet erhvervscoaching.

En erhvervscoach skaber positiv forandring

Hos GROW2 har vi mange års erfaring med coaching og sparring til erhvervslivets mange aktører. Vores professionelle, certificerede ICF coaches har alle praktisk ledererfaring fra erhvervslivet, hvilket skaber et stærkt samlet fundament i mødet med virksomhedernes ledere og ansatte.

GROW2’s erhvervscoaching henvender sig både til private og offentlige virksomheder. Det er personlig og faglig kompetenceudvikling for virksomhedens ledere og medarbejdere – med fokus på øget trivsel, motivation og arbejdsglæde.

GROW2 arbejder med udgangspunkt i ICF’s definition af coaching:

Professionel coaching er et fortløbende og professionelt forhold, der sætter enkeltpersoner, grupper eller virksomheder i en tankevækkende og kreativ proces. Processen vil inspire dem til at maksimere deres personlige og faglige potentiale. Gennem coachingprocessen intensiverer du din egen læring, indsigt og refleksion, hvilket vil forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet.

Du vælger selv dit fokus i hvert møde, mens coachen lytter og bidrager med motiverende, udfordrende og udforskende spørgsmål. Coachprocessen skaber øget bevidsthed og hjælper dig til at handle målrettet fremadrettet.

Læs mere om ICF certificieret coaching her.

Hvordan foregår erhvervscoaching ved GROW2

Erhvervscoaching udmønter sig oftest i et fortløbende samarbejde over en periode på 4-12 måneder. En coachingsession varer som regel en time til halvanden. Sessionerne kan foregå hos GROW2 i Århus eller i jeres virksomhed. Det kan også foregå via telefon, Skype eller web-konference.

Coachforløbet kick-startes med et indledende møde på 1½ time, hvor rammen for hele coachingforløbet fastsættes i form af fokusområder, opbygning, varighed og honorar. Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dine eller teamets behov og ønsker.

GROW2 tilbyder erhvervscoaching i hele landet – også udenfor Danmarks grænser. Erhvervscoaching kan både foregå på dansk og engelsk.

Certificeret erhvervscoach

Alle GROW2’s coaches er ICF certificerede og har mange års leder og erhvervserfaring. Det sikrer dig professionel erhvervscoaching på et højt fagligt niveau.

Certificeret erhvervscoaching er et enestående redskab, hvis du gerne vil vokse personligt og fagligt, uanset om du er leder eller medarbejder. Du får kendskab til de nyeste redskaber og teorier, og lærer at bruge positiv psykologi og kognitiv tænkning til at skabe innovative forandringer.

Professionel erhvervscoaching hos GROW2 kan med andre ord, hjælpe dig med at sætte kursen i dit eget liv eller dine ansattes liv, ved hjælp af målrettede sprørgsmål, som sender jer ud på en læringsrejse mod de udviklingsmål, I ønsker at opnå.

Vi tilbyder forskellige coachuddannelser

Vi tilbyder flere forskellige former for coaching. Er du interesseret i at læse mere om hvilke og hvordan vi arbejder med dem kan du gøre det ved at klikke på en af nedenstående.

Erhvervscoach til ledere

Hos GROW2 tilbyder vi kvalitetsbevidst og inspirerende ledercoaching, som kan skabe målrettet forandring fremadrettet – både for dig selv og dine ansatte. Mærkbare forandringer, som kan forbedre dig og dine præstationer som leder på flere niveauer.

Dit udviklingsforløb

Du får et professionelt udviklingsforløb, der sætter dig i en kreativ innovationsprocess, som udvikler og maksimerer dine personlige og faglige kompetencer. En kvalitetsbevidst investering til dig, der gerne vil gå forrest. Du modtager coaching der er baseret på den nyeste viden, inden for positiv psykologi, styrkebaseret ledelse og kognitiv videnskab, på en konstruktiv, målrettet måde.

De fleste ledere udfordres dagligt på tid i forhold til mængden af opgaver. Det kan have den følgevirkning, at der heller ikke er nok tid til den enkelte medarbejder. Professionel ledercoaching giver dig redskaberne til, at reflektere bedre over dig selv, din personlige lederstil samt dine arbejdsgange eller arbejdsmønstre, så du fremadrettet kan prioritere bedre – både i forhold til dine egne ansvarsområder samt på vegne af dine medarbejdere. En investering som hurtigt udmønter sig i bedre trivsel, et højere kvalitetsniveau og øget livskvalitet på arbejdet og privat.

Erhvervscoach til ansatte

Ønsker du erhvervscoaching som ansat, er det også en mulighed GROW2 tilbyder. Vi kan tilbyde dig et professionelt og personligt refleksionsrum, som kan hjælpe dig med at fokusere på det er er vigtigt – både i forhold til din karriere og dit privatliv.

Udgangspunkt i dine behov og ønsker

Hos GROW2 tager vi udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker, og bruger tid på at tilpasse coach-sessionerne, så du får mest muligt ud af forløbet. Erhvervscoaching forbedrer din selvforståelse, så du bliver bedre til at forme din egen fremtid. En inspirerende udviklingsrejse, som du vil nyde godt af nu og i fremtiden.

Erhvervscoaching til teams

Arbejder I i teams i jeres virksomhed, kan teamcoaching, være et fantastisk redskab til positive forandringer og forbedret trivsel. Gruppens produktivitet og samarbejdsevne kan forbedres ved, at der stilles skarpt på medlemmernes individuelle styrker og svagheder.

Team- og relationscoaching giver teamet en fælles forståelse, læring og udvikling, så teamet bliver mere handlekraftig og lettere når de ønskede mål. Det handler helt grundlæggende om, at skabe en bedre Vi-forståelse, frem for at fastholde en fastlåst jeg-forståelse.

Kontakt erhvervscoach hos GROW2

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores coachingforløb eller coachuddannelser.

Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt på henvendelser.

Læs også gerne om vores andre coachingforløb.